Do de zangeres van de geweldige Cd drie kleine kleutertjes en een dappere Dodo gaat ons verrassen met een optreden op zaterdag 1 april bij Koter & Co in de scheldestraat 55-57 in Amsterdam. Het optreden is van 13.00 uur tot ongeveer 13.30 uur. Na afloop is er tijd voor foto’s , vragen en misschien wel een handtekening van onze Do!

Do gaat prachtige liedjes voor ons zingen van deze Cd maar ook heeft zij een nieuwe CD uitgebracht die Momentum heet en waar zij wellicht ook nog iets van zingt voor ons!

Met Momentum vangt DO de afgelopen 15 jaar in woorden en melodieën. Elke ontroering, elk gevecht enelke lach die zich heeft afgespeeld in haar wereld zijn omgezet in een album met 11 prachtige nieuwe liedjes.

momentum

Het album is zomer 2015 ontstaan tijdens een writing camp op een  prachtige kasteelboerderij bij Dijon, Frankrijk. Met een tiental Nederlandse componisten, waaronder o.a. Han Kooreneef, Joost Marsman, singer-songwriter David Benjamin en Jaap Reesema, heeft ze op deze idyllische plek aan nieuw materiaal gewerkt. Het album is geproduceerd door Arno Krabman en vocal producer Allan Eshuijs.

DO: ‘Nederlandstalig spreekt tot de verbeelding en gaat ongecensureerd recht op z’n doel af. Je wordt niet gehinderd door Engelse woorden waar je de vertaling wel van weet maar de emotie ervan niet direct kunt plaatsen. Na het grote succes met ‘Hij Gelooft In Mij’ uit het TV programma ‘De Beste Zangers’ was het een makkelijke keus om deze nieuwe weg in te slaan. Ik ben trotser dan ooit tevoren, nooit eerder is een plaat zo persoonlijk geweest als deze. De liedjes hebben bij mij elke snaar op de juiste manier geraakt.’

DO heeft een rijke zang- en TV carrière. Op haar 21e brak ze in één keer door bij het grote publiek met haar #1 hit ‘Heaven’. Dit succes bracht haar over de hele wereld van Verenigde Staten en Duitsland tot Japan. Hierna volgden een aantal Engelstalige albums. In 2004 had ze samen met Marco Borsato haar eerste Nederlandstalige #1hit te pakken getiteld ‘Voorbij’. De afgelopen jaren heeft DO zich ook gericht op het presenteren van een aantal TV programma’s en het ouderschap van haar twee kindjes. November 2016 is haar prachtige dochter Loulou geboren.Het is nu weer de tijd om haar liefde voor de muziek te volgen met haar nieuwe album ‘Momentum’.