Koter & Co zet zich graag in voor goede doelen zoals het Kenya Classic 2015 doel. Medewerkers van Rai Amsterdam hebben een team van negen mensen bij elkaar gekregen om deel te nemen aan de Kenya Classic. Dit is een intensieve, zware mountainbiketocht van bijna 400 kilometer. In zes dagen gaan ze dwars door Kenia om geld in te zamelen voor AMREF Flying Doctors. Het goede doel richt zich op de meest kwetsbare groepen in Afrika: met name jonge vrouwen. Een betere gezondheid voor deze groep heeft een groot effect op de hele bevolking. Amref is heel actief op het gebied van gezondheid van moeder en kind, betere zwangerschapsbegeleiding, het opleiden van vroedvrouwen, gelijke rechten voor mannen en vrouwen en alles wat met seksualiteit en voortplanting te maken heeft. Om dit te verwezenlijken is er geld nodig, die dus wordt ingezameld met deze mountainbiketocht.

9267284e7733f4bec00d2e114d3f3ba1


Morgen (2 juli) kunnen mensen bieden op spullen, waarbij het geld naar het goede doel gaat. Koter & Co doneert de Philips Avent Babymonitor ter waarde van €151,95 euro.

SCD535_00-IMS-nl_NL (1)

Met €60 euro kan Amref een fiets kopen voor een gezondheidsmedewerker, die naar het dorp kan fietsen en hier medische zorg kan geven. Voor €122 euro kan er een basis gezondheidsopleiding worden bekostigd voor een lokale zorgverlener en voor €300 euro kan een kind met een hazenlip geopereerd worden. De hele geefladder kan hier bekeken worden.