Sommigen van jullie vragen zich af waarom Koter & Co geen webshop meer heeft.

Na 15 jaar hebben wij besloten dat het tijd werd om alle tijd in de winkel te steken om onze klanten beter van dienst te zijn. Er werd veel besteld maar ook veel teruggestuurd, denk aan verzendkosten, bestelbusjes die maar heen en weer moeten rijden wat belastend is voor ons milieu.

Wij verkopen veelal duurzame en organische producten en dan is het gek dat er meerdere keren met een pakketje heen en weer wordt gereden. Bewustwording! Ook voor de toekomst van de kinderen.

Kinderkleding, vinden wij, koop je niet online, maar moet je voelen, kunnen passen, het stofje, is het grof of zacht, staat deze kleur bij mijn baby, is het warm of koel genoeg. In de winkel kunnen wij onze klant alle tijd geven voor advies over een (kraam)cadeautje of het gaat om uitleg over de TOGwaarde van de slaapzak of de uitleg van de kinderwagen Babyzen Yoyo.

Koter & Co bestaat al 19 jaar en heeft jarenlang ervaring op het gebied van kinderen. Bij Koter & Co kun je door de winkel dwalen en rustig de tijd nemen om iets leuks te vinden en als je het niet weet helpen wij je gewoon op weg.

De Webshop is nu een Website geworden waarin wij laten zien wat je bij Koter & Co kunt verwachten. Als je met de auto komt kun je voor de deur een uur parkeren voor 10 cent en ook de Noord-Zuidlijn stopt om de hoek.