Bad & UV-Kleding zomer 2021

Nieuw Badkleding van Your Wishes. En om het nog leuker te maken hebben wij deze week een minilijntje met zwemshorts voor vader, zoon en badpakje voor baby in dezelfde print. Speciaal voor alle lieve vaders voor vaderdag. Superleuk cadeautje.

Bij Koter & Co verkopen wij UV-werende kleding en zwemkleding voor kinderen in de leeftijdscategorie 0 tot 12 jaar omdat wij een goede bescherming heel belangrijk vinden voor kinderen. De UV-badkleding heeft in de meeste gevallen een factor van 50+ UPF. Het beschermt de huid van uw kind tegen de zon. De zwemkleding  droogt bovendien snel en is gemaakt van luchtig materiaal. De badkleding is verkrijgbaar voor baby en kids, voor meisjes en jongens en bestaat uit een variërende collectie van mooie simpele kleuren tot de meest bijzondere en prachtige prints. Wij hebben UV-werende kleding van o.a.  Molo, Claesens, Lässig, Döll en nieuw Your Wishes. Van het merk Ipanema hebben wij de bekende flipflops voor de zomermaanden. Voor bescherming van de voeten hebben wij slipstops, nooit meer je tenen stoten of je voeten verbranden.

Vanaf 28 april weer shoppen zonder afspraak bij Koterenco.

De uitgebreide collectie Bad en UV-kleding vind je bij Koter & Co, Scheldestraat 55-57 te Amsterdam. Mocht je vragen hebben bel ons dan gerust op 020-6754504  of mail naar info@koterenco.nl en wij helpen je met alle plezier verder.

 

Babyzen Connect nieuw bij Koterenco 020-6754504