Bednest 4 in 1

Past aan ieder bed

De Bednest kan worden gebruikt bij alle soorten bedden, dus zowel bij een boxspring of lattenbodem als bij een platformbed waarbij de bovenkant van het matras tussen de 42 cm en 78 cm hoog is. Met de veiligheidsbanden zeker je de Bednest aan ieder bed, maar de banden zijn ook eenvoudig weer los te koppelen. Zonder schroeven of bouten te gebruiken, staat je wieg binnen 20 seconden klaar voor gebruik.

Bednest kun je schuin zetten

Geen gedoe met boeken onder het wiegje om het schuin te zetten. De Bednest kun je met één hand in allerlei verschillende hoeken schuin zetten. Zo kun je je kindje met een gerust hart laten slapen als het verkouden is, mondjes terug geeft of reflux heeft.

Cosleeping

Er is veel onderzoek naar gedaan en ook Unicef en de World Health Organization zijn er duidelijk over: cosleeping is belangrijk voor de ontwikkeling van je pasgeboren kindje. Mits het op een veilige manier gebeurt, maar daar is de Bednest dan ook speciaal voor ontworpen. Samen slapen is belangrijk voor een goede hechting, wat weer belangrijk is voor de ontwikkeling van je kindje. Bovendien krijgen ouders en baby meer slaap dankzij cosleeping omdat niet alleen je kindje sneller een goed slaappatroon ontwikkelt, maar ook omdat je beiden na de nachtvoedingen sneller weer inslaapt. Cosleeping heeft een positief effect op het geven van borstvoeding, omdat samen slapen zorgt voor meer rust. De kans op wiegendood wordt dankzij het veilig samen slapen verkleind. De ademhaling en hartslag van pasgeboren baby’s worden door samen slapen gereguleerd. Zo zijn er nog veel meer redenen om te kiezen voor cosleeping, want iedere baby verdient een goede start.

 

Het Bednest vind je bij Koter & Co, Scheldestraat 55-57 te Amsterdam. Mocht je vragen hebben bel ons dan gerust op 020-6754504  of mail naar info@koterenco.nl en wij helpen je met alle plezier verder.

Nieuwe Wintercollectie 2022 bij Koter & Co020-6754504