Imps & Elfs – Babycollectie Zomer 2020

Imps & Elfs is een sterk en innoverend merk dat wij al bijna 20 jaar in onze winkel verkopen. Een rasecht Amsterdams merk waar wij de grootste collectie van in Amsterdam in huis hebben.

Bij Imps & Elfs vind je de leukste kinderkleding: t shirtjes, broekjes, hemdjes, leggings, rokjes, blousjes en jeans  met altijd een uitstekende pasvorm. De jeans van Imps & Elfs is een echte must-have in de garderobe van jouw kind! Imps en Elfs maakt veel gebruikt van organisch katoen en werkt alleen Fair Trade, wat wil zeggen dat de arbeiders in de fabrieken onder gezonde omstandigheden werken voor een redelijk loon. Geen kinderarbeid staat hoog in het vaandel, zoals natuurlijk alle merken die wij verkopen. De zachtste katoenen en stofjes worden gebruikt voor de altijd prachtige collectie van Imps en Elfs.

De gehele collectie van Imps & Elfs vindt u bij Koter & Co, Scheldestraat 55-57 te Amsterdam. Mocht u vragen hebben bel ons dan gerust op 020-6754504  of mail naar info@koterenco.nl en wij helpen u met alle plezier verder.